Hittarum.com

Hitta rum som uthyres.

Rum att hyra i Gotland

12 m2 rum i Gotland att hyra

Rum att hyra i Gotland, Klintehamn

Inneboende sökes!

Möblerat rum i jättebra, centralt läge i Klintehamn, nära till buss nr. 10 som tar dig till Visby, Tofta Strand/Tofta Beach Club, och Kneippbyn.
Min lägenhet ligger i ett lugnt område alldeles intill hjärtat av växande centrum med det mesta du behöver: mataffär, restaurang, pizzeria och thai/grillkiosk, bibliotek, mysiga second hand butiker att utforska, frisörer, apotek, ett litet bageri där man kan njuta av fika varje dag, m.fl.

Promenadavstånd till nya höghöjdsbanan Högt & Lågt för spännande äventyr, till båthamn och promenadstråk för dig som älskar natur. Parkeringsmöjligheter ute på gator.

Mera information och regler för allas trivsel:

Vi sätter ett högt värde på din integritet och privatliv. Vårt hem och vårt område är en trygg och säker plats att vara på. Det är en plats där du kan vila och samla kraft. Din vistelse kan också inspirera dig att lyckas och lyckas i ditt privata och/eller yrkesliv.

Några regler som gäller för allas trivsel:
Använd inte skor inomhus
Tyst (tystnad för nattvila) 22:00 - 06:00

Om du lagar mat, stäng köksdörren och öppna balkongdörren, för att vädra.

Vi stänger av Wi-Fi normalt klockan 22 på kvällen och öppnar upp på morgonen när vi vaknar cirka 6:00-08.00 vardagar och 09.00 på helger. Kabelinternet finns tillgängligt i ditt rum och kan användas dygnet runt (24/7).

Inga gäster är tillåtna i rummet eller i lägenheten.